Gemeente

Gemeente melding doen via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl. Overtredingen en Overlast in uw Gemeente Anoniem Melden via Meld.nl. 

Gemeente meldingen voor Hulp kun u melden via WhatsApp.
HOE WERKT HET?

 • Voeg het mobiele nummer 06 111 05 062 toe aan je contacten. Het makkelijkste is natuurlijk onder de naam Meld.nl. 
 • Stuur Meld.nl vervolgens via WhatsApp het bericht: “Gemeente”
 • Na je aanmelding krijg je een reactie en kan je de melding achterlaten. (let op: er is een wachtrij en kan het 1 a 2 dagen duren voordat u een reactie krijgt) 
 • Moet ik betalen voor de dienst?
  De dienst is geheel kosteloos.
 • Wat gebeurt er met uw melding?
  Informatie over de meldingen die bij ons binnenkomen via WhatsApp gebruiken wij om Gemeente meldingen in kaart te brengen en om overtredingen en misstanden aan te pakken en om de maatschappij te waarschuwen voor de laatste fenomenen. Ook kunnen wij door bundeling van meldingen gedupeerden beter van advies voorzien. 
 • Is Meld.nl een overheidsinstantie?
  Nee, wij zijn onafhankelijk.  
 • LET OP: Meldingen die vaag zijn en geen concrete feiten bevatten worden verwijderd. 
 • Maak je geen zorgen: We delen je telefoonnummer met niemand.  

Bij geluidsoverlast, geuroverlast, bouwoverlast of een andere vorm van overlast, vermoedens van kweken van wietplantages, woonfraude, bijstandsfraude, zonder vergunning bouwen en overige zaken die betrekking hebben op uw gemeente kunt u melden via Meld.nl. 

Meld.nl is het meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven bij  overtredingen en overlast binnen uw gemeente. Meld.nl is voor mensen die niet durven te melden bij de autoriteiten. Bijvoorbeeld uit angst voor wraak of confrontatie met de dader. Melden via Meld.nl is een goed en veilig alternatief. Je blijft anoniem. Meld.nl heeft als doel  misdrijven, misstanden en overtredingen aan te pakken. Via Meld.nl kunnen mensen anoniem informatie geven. De anonimiteit van de melder is bij Meld.nl van hoofdbelang. Meld.nl stuurt de anonieme meldingen door naar de opsporingsdiensten binnen de gemeente.

Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl is onafhankelijk en maakt geen onderdeel uit van de Politie of een andere overheidsorganisatie.

Gemeente van A t/m Z

A B C D E F G H I K L M N O P R S U V W