Sociale Zaken

Sociale zaken melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl. Overtredingen, Fraude en Misstanden Anoniem Melden via Meld.nl. 

U kunt o.a. melden op het gebied van arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden, arbeidsongeval, werktijden, minimumloon, minimumvakantiebijslag; vreemdelingen, illegale bedrijven en diensten doet u bij Meld.nl.

Meld.nl is het meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over misdrijven, misstanden en overtredingen bij bedrijven en organisaties. Meld.nl is voor mensen die niet durven te melden bij de organisatie of bedrijf zelf. Bijvoorbeeld uit angst voor wraak of confrontatie met de dader. Melden via Meld.nl is een goed en veilig alternatief. Je blijft anoniem. Meld.nl heeft als doel misdrijven, misstanden en overtredingen bij bedrijven en organisaties aan te pakken. Via Meld.nl kunnen mensen anoniem informatie geven. De anonimiteit van de melder is bij Meld.nl van hoofdbelang. Meld.nl stuurt de anonieme meldingen door naar de opsporingsdiensten.

Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl is onafhankelijk en maakt geen onderdeel uit van de Politie of een andere overheidsorganisatie. 

Sociale Zaken van A t/m Z

A B C D F G H I K L M O P R S T U V W Z