Zorg

Misstanden, Fraude, Fouten, Overtredingen en Klachten in de Zorg melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl.

Meld.nl beoordeelt vooraf welke oplossing het meest geschikt is voor uw probleem. Het is van belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening dat de verstrekte informatie juist en betrouwbaar is. Uw aanvraag doorloopt hiervoor een screening. Screening voorkomt onduidelijkheid en stelt ons in staat om een juiste analyse van uw probleem te maken. Meld.nl kan hierna gerichter zoeken naar de juiste ervaren dienstverlener die u kan helpen. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij u doorzetten naar de dienstverlener die (preventie)adviezen geeft, schadevergoeding eist, als mediator optreed, documenten opstelt, onderzoeken instelt of procedures opstart.  

Voor de (juridische) screening brengen wij voor zakelijke als particuliere klanten eenmalig €4,40 (excl. BTW) kosten in rekening. U kunt de screeningskosten veilig en eenvoudig betalen met iDEAL. Nadat wij uw persoonsgegevens, de beknopte beschrijving van uw probleem en de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons het screeningsformulier per e-mail opgestuurd. Deze kunt u volledig ingevuld naar ons verzenden.  

Doe hier uw aanvraag>>>

Meld.nl is het meldpunt waar u terecht kunt bij medische missers, medische klachten en integriteitsschendingen binnen de zorg. Meld.nl heeft als doel u juridisch te helpen bij medische klachten, medische fouten, misstanden en overtredingen. 

Patiënt of Zorgverlener en rechtshulp nodig? Laat hier uw melding achter.
Voor Wmo en PGB zaken kunt u hier terecht

Zoek (juridische) hulp en onderzoek bij: 
Medisch Klachten – Zorgklachten – Letselschade –  Misstanden, Fouten en Onregelmatigheden in de Zorg.

Zorg van A t/m Z

A B C D E F G H I K L M O P R S T V W Z