Internationaal Recht

Internationaal Recht Advocaat melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl.

Als u te maken krijgt met geschillen, schade, klachten, berechting, uitlevering, overeenkomsten, etc, op internationaal niveau, dan krijgt u ook te maken met de vreemde taal, andere wetgeving, verschillen in cultuur en andere gewoontes en normen. Het is van belang dat u een gespecialiseerde advocaat inschakelt die kennis heeft over het land en zijn wetten en procedures. De gespecialiseerde advocaten in Nederland maken deel uit van een internationaal samenwerkingsverband van advocatenkantoren, met vestigingen in verschillende steden in de wereld, die hun kennis en ervaring uitwisselen met Nederlandse advocaten. 

Nederlandse verdachten die in het buitenland worden verdacht van strafbare feiten en berecht zullen worden in het buitenland kunnen rekenen op Nederlandse advocaten die gespecialiseerd zijn in het Internationaal strafrecht. Wij beschikken ook over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten over de hele wereld die aangesloten zijn bij de European Criminal Bar Assocation, die expertise beschikken op het gebied van uitlevering en overlevering.

Voor internationaal juridische bijstand en gespecialiseerde advocaten in het familierecht, handelsrecht, erfrecht, huwelijksrecht, arbeidsrecht, EU recht of privaatrecht kunt u hier melden.

Voor internationale geschillenbeslechting hier melden.

Als uw kind meegenomen is naar het buitenland zonder uw toestemming dan is er sprake van internationale kinder-ontvoering. Het Haags Kinderontvoeringsverdrag moet internationale kinderontvoering voorkomen en bevorderen dat een ontvoerd kind zo snel mogelijk terug moet naar het land van waar hij of zij is meegenomen. U kunt internationale kinderontvoering hier melden.

Internationaal Recht van A t/m Z

A B C D E F G H I K M O P R S T U V Z