Internationaal Recht

Internationaal Recht Advocaat melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl.

Meld.nl beoordeelt welke oplossing het meest geschikte is voor uw probleem. Afhankelijk van het probleem zal de melding worden aangenomen door een advocaat, jurist, recherche-detectivebureau, (forensisch) onderzoeksbureau of een andere dienstverlener die uw probleem kan oplossen.

Het is van belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening dat de verstrekte informatie juist en betrouwbaar is. Uw aanvraag doorloopt hiervoor een screening. Screening voorkomt onduidelijkheid en stelt ons in staat om een juiste analyse van uw probleem te maken. Meld.nl kan hierna gerichter zoeken naar de juiste oplossing voor uw probleem. Afhankelijk van uw situatie kan de dienstverlener die uw melding aanneemt (preventie)adviezen geven, schadevergoeding eisen, als mediator optreden, documenten opstellen, onderzoek doen en procedures opstarten. 

Voor de (juridische) screening brengen wij voor zakelijke als particuliere klanten eenmalig €4,40 (excl. BTW) kosten in rekening. U kunt de screeningskosten veilig en eenvoudig betalen met iDEAL. Nadat wij uw persoonsgegevens en de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons het screeningsformulier per e-mail opgestuurd. Deze kunt u volledig ingevuld naar ons verzenden. 

Doe hier uw aanvraag>>>

Als u te maken krijgt met geschillen, schade, klachten, berechting, uitlevering, overeenkomsten, etc, op internationaal niveau, dan krijgt u ook te maken met de vreemde taal, andere wetgeving, verschillen in cultuur en andere gewoontes en normen. Het is van belang dat u een gespecialiseerde advocaat inschakelt die kennis heeft over het land en zijn wetten en procedures. De gespecialiseerde advocaten in Nederland maken deel uit van een internationaal samenwerkingsverband van advocatenkantoren, met vestigingen in verschillende steden in de wereld, die hun kennis en ervaring uitwisselen met Nederlandse advocaten. 

Nederlandse verdachten die in het buitenland worden verdacht van strafbare feiten en berecht zullen worden in het buitenland kunnen rekenen op Nederlandse advocaten die gespecialiseerd zijn in het Internationaal strafrecht. Wij beschikken ook over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten over de hele wereld die aangesloten zijn bij de European Criminal Bar Assocation, die expertise beschikken op het gebied van uitlevering en overlevering.

Hulp nodig bij internationaal familierecht, handelsrecht, erfrecht, huwelijksrecht, arbeidsrecht, EU recht, privaatrecht, geschillenbeslechting, schade, mediation, onderzoek en procedures? Een (juridische) dienstverlener kan u bijstaan in uw zaak. Laat uw melding screenen door Meld.nl.

Als uw kind meegenomen is naar het buitenland zonder uw toestemming dan is er sprake van internationale kinderontvoering. Het Haags Kinderontvoeringsverdrag moet internationale kinderontvoering voorkomen en bevorderen dat een ontvoerd kind zo snel mogelijk terug moet naar het land van waar hij of zij is meegenomen. 

Internationaal Recht van A t/m Z

A B C D E F G H I K L M O P R S T U V Z