Onderzoek

Forensisch Onderzoek laten doen via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl 

Meld.nl beoordeelt vooraf welke oplossing het meest geschikt is voor uw probleem. Het is van belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening dat de verstrekte informatie juist en betrouwbaar is. Uw aanvraag doorloopt hiervoor een screening. Screening voorkomt onduidelijkheid en stelt ons in staat om een juiste analyse van uw probleem te maken. Meld.nl kan hierna gerichter zoeken naar de juiste ervaren dienstverlener die u kan helpen. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij u doorzetten naar de dienstverlener die (preventie)adviezen geeft, schadevergoeding eist, als mediator optreed, documenten opstelt, onderzoeken instelt of procedures opstart.  

Voor de (juridische) screening brengen wij voor zakelijke als particuliere klanten eenmalig €4,40 (excl. BTW) kosten in rekening. U kunt de screeningskosten veilig en eenvoudig betalen met iDEAL. Nadat wij uw persoonsgegevens, de beknopte beschrijving van uw probleem en de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons het screeningsformulier per e-mail opgestuurd. Deze kunt u volledig ingevuld naar ons verzenden.  

Doe hier uw aanvraag>>>

Privédetective of Bedrijfsrecherche nodig voor opsporingswerk en ondersteuning als slachtoffer bij strafzaken? Doe hier uw melding.

Forensisch onderzoeksmethodes zijn bedoelt om sporen van misdrijven en daders op te sporen op basis van wetenschappelijk bewijsvoering. Meld.nl biedt voor zowel bedrijven als particulieren een scala aan diensten op het gebied van forensische onderzoeken.

Bedrijfsdiefstal- en fraude onderzoeken kunt u hier melden.

Ook voor onderzoek op het gebied van milieu en overlast kunt u bij Meld.nl terecht. Denk aan onderzoeken naar geluidsoverlast, lichthinder, geuroverlast en stofoverlast.

U kunt verder bij ons terecht voor de volgende onderzoeken:
opsporingswerk, contra-expertise, Forensisch Biometrisch– en Digitaal onderzoek, Fraude audit, Milieuonderzoek, digitale, privé-, bedrijfsrecherchewerk, forensisch accountancy, dossier onderzoeken, DNA onderzoek, vingerafdrukken onderzoek, handtekeningenonderzoek, etc. 

Het is belangrijk om bij juridische procedures, zoals bij straf- en civiele zaken rapportages aan te brengen die als sterk bewijs kunnen dienen bij de rechtbank. Laat hoogwaardige onderzoeken uitvoeren via Meld.nl.

Onderzoek van A t/m Z

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W Z