Onderzoek

Forensisch Onderzoek laten doen via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl 

Meld.nl bespaart u slecht geïnformeerde medewerkers, onterechte doorverwijzingen, tijdrovende belrondes en enorme formulierenstromen. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij u (preventie)adviezen geven, schadevergoeding eisen, als mediator optreden, documenten opstellen, onderzoeken instellen en als het moet procedures opstarten. Voor de (juridische) screening van uw melding brengt Meld.nl kosten in rekening. Nadat wij uw persoonsgegevens en de betaling hebben ontvangen, krijgt u een meldformulier opgestuurd. Nadat wij het volledig ingevulde formulier hebben ontvangen, zal de (juridische) dienstverlener z.s.m. contact met u opnemen.
Om direct geholpen te worden, kunt u zich hier aanmelden.

Privédetective of Bedrijfsrecherche nodig voor opsporingswerk en ondersteuning als slachtoffer bij strafzaken? Doe hier uw melding.

Forensisch onderzoeksmethodes zijn bedoelt om sporen van misdrijven en daders op te sporen op basis van wetenschappelijk bewijsvoering. Meld.nl biedt voor zowel bedrijven als particulieren een scala aan diensten op het gebied van forensische onderzoeken.

Bedrijfsdiefstal- en fraude onderzoeken kunt u hier melden.

Ook voor onderzoek op het gebied van milieu en overlast kunt u bij Meld.nl terecht. Denk aan onderzoeken naar geluidsoverlast, lichthinder, geuroverlast en stofoverlast.

U kunt bij ons terecht voor de volgende onderzoeken:
opsporingswerk, contra-expertise, Forensisch Biometrisch– en Digitaal onderzoek, Fraude audit, Milieuonderzoek, digitale, privé-, bedrijfsrecherchewerk, forensisch accountancy, dossier onderzoeken, DNA onderzoek, vingerafdrukken onderzoek, handtekeningenonderzoek, etc. 

Het is belangrijk om bij juridische procedures, zoals bij straf- en civiele zaken rapportages aan te brengen die als sterk bewijs kunnen dienen bij de rechtbank. Laat hoogwaardige onderzoeken uitvoeren via Meld.nl.

Onderzoek van A t/m Z

A B C D E F G H I J K L M O P R S T V W Z