Onderzoek


Forensisch Onderzoek laten doen via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl

Onderzoek laten verrichten? U kunt via dit formulier uw verzoek om een onderzoek te starten melden.  

Forensisch onderzoeksmethodes zijn bedoelt om sporen van misdrijven en daders op te sporen op basis van wetenschappelijk bewijsvoering. Meld.nl biedt voor zowel bedrijven als particulieren een scala aan diensten op het gebied van forensische onderzoeken.

Ook voor onderzoek op het gebied van milieu en overlast kunt u bij Meld.nl terecht. Denk aan onderzoeken naar geluidsoverlast, lichthinder, geuroverlast en stofoverlast

Akoestisch onderzoek hier melden.
Bedrijfsdiefstal- en fraude onderzoeken kunt u hier melden.

U kunt bij ons terecht voor de volgende onderzoeken:
opsporingswerk, contra-expertise, Forensisch Biometrisch– en Digitaal onderzoek, Fraude audit, Milieuonderzoek, digitale, privé-, bedrijfsrecherchewerk, forensisch accountancy, dossier onderzoeken, DNA onderzoek, vingerafdrukken onderzoek, handtekening onderzoek, handtekeningenonderzoek, etc. 

Het is belangrijk om bij juridische procedures, zoals bij straf- en civiele zaken rapportages aan te brengen die als sterk bewijs kunnen dienen bij de rechtbank. Laat hoogwaardige onderzoeken uitvoeren via Meld.nl.

Voor rechtshulp en onderzoek bij cold case zaken als verdachte, ten onrechte veroordeelde, getuige of nabestaande verwijzen wij u naar Het Juridisch Meldpunt

Onderzoek van A t/m Z

A B C D E F G H J K L M O P R S T V W Z