Vastgoedrecht

Vastgoedrecht advocaat melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl.

Meld.nl beoordeelt vooraf welke oplossing het meest geschikt is voor uw probleem. Het is van belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening dat de verstrekte informatie juist en betrouwbaar is. Uw aanvraag doorloopt hiervoor een screening. Screening voorkomt onduidelijkheid en stelt ons in staat om een juiste analyse van uw probleem te maken. Meld.nl kan hierna gerichter zoeken naar de juiste ervaren dienstverlener die u kan helpen. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij u doorzetten naar de dienstverlener die (preventie)adviezen geeft, schadevergoeding eist, als mediator optreed, documenten opstelt, onderzoeken instelt of procedures opstart.  

Voor de (juridische) screening brengen wij voor zakelijke als particuliere klanten eenmalig €4,40 (excl. BTW) kosten in rekening. U kunt de screeningskosten veilig en eenvoudig betalen met iDEAL. Nadat wij uw persoonsgegevens, de beknopte beschrijving van uw probleem en de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons het screeningsformulier per e-mail opgestuurd. Deze kunt u volledig ingevuld naar ons verzenden.  

Doe hier uw aanvraag>>>

Voor juridisch advies en zakelijke conflicten op het gebied van vastgoedrecht kunt u terecht bij onze vastgoedrecht advocaatOok bij bestuursrechtelijke of civielrechtelijke zaken zoals adviseren en procederen op het gebied van ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling, huur, koop, zakelijke rechten, bouw, schadevergoeding of aanbesteding, kunt u terecht bij Meld.nl.

U kunt ook terecht bij Meld.nl voor advies en bijstand in het opstellen van huurovereenkomsten, overeenkomsten woon-zorgcombinatie, onderhouds-en renovatieprojecten, woonfraude zaken, aansprakelijkheid bij verborgen gebreken, geschillen binnen de VvE en het opstellen van de splitsingsakte en het huishoudelijk reglement.

Het vastgoed recht is het overkoepelende recht van alle rechten omtrent roerend goed. Projectontwikkeling, financiering, verkoop, koop, huur en verhuur, bouwrecht valt hier onder. Juridische expertise wordt steeds belangrijker, omdat de met vastgoed verband houdende belangen steeds groter worden. De risico’s nemen toe en de juridische vragen waarmee u te maken krijgt, worden ingewikkelder. Projectontwikkelaars, aannemers, eigenaren, beleggers, beheerders, woningcorporaties en overheden (waaronder de belastingdienst) hebben allen hun eigen belangen. Het vastgoedrecht is een diversiteit van regels en wetten, die voortdurend veranderen. 

Voor rechtshulp bij vastgoedzaken zoals koop en verkoop onroerend goed, verborgen gebreken en aansprakelijkheid, VvE geschillen kunt u onze vastgoedrecht advocaat inschakelen.  

Recht op het gebied van vastgoed:

  • Koop en verkoop van onroerend goed
  • Bouwrecht
  • Huurrecht woonruimte
  • Huurrecht bedrijfsruimte
  • Omgevingsrecht
  • Verborgen gebreken
  • Zakelijke rechten: erfdienstbaarheden, recht van overpad

Vastgoedrecht van A t/m Z

A B D E G H I K L M N O P R S T V W Z