Juridisch Meldpunt

Juridisch Meldpunt
Advocaten melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl.

Meld.nl beoordeelt welke oplossing het meest geschikte is voor uw probleem. Afhankelijk van het probleem zal de melding worden aangenomen door een advocaat, jurist, recherche-detectivebureau, (forensisch) onderzoeksbureau of een andere dienstverlener die uw probleem kan oplossen.

Het is van belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening dat de verstrekte informatie juist en betrouwbaar is. Uw aanvraag doorloopt hiervoor een screening. Screening voorkomt onduidelijkheid en stelt ons in staat om een juiste analyse van uw probleem te maken. Meld.nl kan hierna gerichter zoeken naar de juiste oplossing voor uw probleem. Afhankelijk van uw situatie kan de dienstverlener die uw melding aanneemt (preventie)adviezen geven, schadevergoeding eisen, als mediator optreden, documenten opstellen, onderzoek doen en procedures opstarten. 

Voor de (juridische) screening brengen wij voor zakelijke als particuliere klanten eenmalig €4,40 (excl. BTW) kosten in rekening. U kunt de screeningskosten veilig en eenvoudig betalen met iDEAL. Nadat wij uw persoonsgegevens en de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons het screeningsformulier per e-mail opgestuurd. Deze kunt u volledig ingevuld naar ons verzenden. 

Doe hier uw aanvraag>>>

Veel conflicten die in vroege stadium opgelost hadden kunnen worden, leiden vaak tot langslepende procedures met onbevredigende uitkomsten. U kunt dit voorkomen door mediation in te schakelen. Mediation kan in uiteenlopende zaken als oplossing geboden worden. Voordelen van het inschakelen van een mediator is: overleg onder begeleiding, afspraken maken onder begeleiding, communicatie direct met elkaar, juridische en emotionele ondersteuning, lang voortraject, kort juridisch traject, sommige verzekeraars vergoeden mediationkosten.

Voor spoedeisende zaken kunt u hier een verzoek doen voor het aanspannen van een Kort Geding.

Meld.nl is het landelijke platform die u doorzet naar de juiste advocaat of jurist. De advocaten zijn ervaren en gespecialiseerd op alle rechtsgebieden. Bent u gedagvaard, moet u bezwaar of beroep instellen tegen ‘n overheidsbesluit, is er een geschil met uw werkgever, heeft u letselschade opgelopen, behoefte aan mediation bij uw echtscheiding, conflict met uw verzekeraar, contactverbod opleggen, kort geding aanspannen? Zowel op het gebied van privaatrecht al publiekrecht bieden wij juridisch hulp. Heeft u juridisch hulp nodig? Klik dan hierop.

Bij ons Netwerk kunt u meldingen van rechtshulp doorgeven aan gespecialiseerde juristen en advocaten die ruime ervaring en deskundigheid beschikken op de volgende gebieden:

Juridisch Meldpunt van A t/m Z

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W Z