Criminaliteit

Criminaliteit melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl.
Misdaad Anoniem Melden via Meld.nl.  

Meld.nl is het meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over misdrijven. Meld.nl is voor mensen die niet durven te melden bij de politie. Bijvoorbeeld uit angst voor wraak of confrontatie met de dader. Melden via Meld.nl is een goed en veilig alternatief. Je blijft anoniem. Meld.nl heeft als doel misdaad aan te pakken. Via Meld.nl kunnen mensen anoniem informatie geven over misdrijven. De anonimiteit van de melder is bij Meld.nl van hoofdbelang. Meld.nl stuurt de anonieme meldingen door naar de politie en andere opsporingsdiensten.

Bent u of iemand in uw omgeving slachtoffer geworden van een misdrijf? Heeft u het vermoeden dat iemand zich schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit? 

Wilt u melding doen van geweldsdelicten als bedreigingen en seksuele delicten of drugsdelicten? Word u als ondernemer afgeperst? Heeft u een vermoeden dat een hennepplantage bij u in de buurt bevindt? Bent u getuige geweest van een misdrijf of heeft u een belangrijke tip over een misdrijf, dan kunt u dit melden via Meld.nl. Meldingen over criminaliteit kunt u anoniem doen.

Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl is onafhankelijk en maakt geen onderdeel uit van de Politie of een andere overheidsorganisatie. 

Criminaliteit van A t/m Z

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Z