Criminaliteit

Criminaliteit Anoniem Melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl.
Gebruik dit formulier om Misdaad (Anoniem) te melden.
Drugscriminaliteit kunt u via dit Formulier Melden.
Wapens & Munitie hier Melden.
Mensenhandel hier melden.

Meld.nl is het meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over misdrijven. Meld.nl is voor mensen die niet de stap willen nemen om bij de politie te melden. Bijvoorbeeld uit angst voor wraak of confrontatie met de dader. Melden via Meld.nl is een goed en veilig alternatief. Je blijft anoniem. Meld.nl heeft als doel misdaad aan te pakken. Via Meld.nl kunnen mensen anoniem informatie geven over misdrijven. De anonimiteit van de melder is bij Meld.nl van hoofdbelang. Meld.nl stuurt de anonieme meldingen door naar de Politie en andere opsporingsdiensten.

Bent u of iemand in uw omgeving slachtoffer geworden van een misdrijf? Heeft u het vermoeden dat iemand zich schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit? 

Wilt u melding doen van geweldsdelicten als bedreigingen en seksuele delicten of drugsdelicten? Word u als ondernemer afgeperst? Heeft u een vermoeden dat een hennepplantage bij u in de buurt bevindt? Bent u getuige geweest van een misdrijf of heeft u een belangrijke tip over een misdrijf, dan kunt u dit melden via Meld.nl. Meldingen over criminaliteit kunt u anoniem doen.

Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl is onafhankelijk en maakt geen onderdeel uit van de Overheid.

Criminaliteit van A t/m Z

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Z