Privacyrecht

Privacyrecht advocaat melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl

Meld.nl beoordeelt vooraf welke oplossing het meest geschikt is voor uw probleem. Het is van belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening dat de verstrekte informatie juist en betrouwbaar is. Uw aanvraag doorloopt hiervoor een screening. Screening voorkomt onduidelijkheid en stelt ons in staat om een juiste analyse van uw probleem te maken. Meld.nl kan hierna gerichter zoeken naar de juiste ervaren dienstverlener die u kan helpen. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij u doorzetten naar de dienstverlener die (preventie)adviezen geeft, schadevergoeding eist, als mediator optreed, documenten opstelt, onderzoeken instelt of procedures opstart.  

Voor de (juridische) screening brengen wij voor zakelijke als particuliere klanten eenmalig €4,40 (excl. BTW) kosten in rekening. U kunt de screeningskosten veilig en eenvoudig betalen met iDEAL. Nadat wij uw persoonsgegevens, de beknopte beschrijving van uw probleem en de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons het screeningsformulier per e-mail opgestuurd. Deze kunt u volledig ingevuld naar ons verzenden.  

Doe hier uw aanvraag>>>

Is uw privacy geschonden omdat uw persoonsgegevens als klant is gelekt, is uw onderneming slachtoffer geworden van lekken van persoonsgegevens door cybercrime: In dit geval moet u een melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U bent straks verplicht om een intern privacybeleid te hebben. En in sommige gevallen kunt u verplicht zijn om een Functionaris Gegevensbescherming aan te stellen. Zijn klantgegevens van uw bedrijf opgeslagen bij een derde partij, de ICT-dienstverlener, dan bent u verplicht om contractuele afspraken vast te leggen over de beveiliging van de gegevens. Als u een website heeft, dient u daarnaast uw bezoekers te informeren over uw privacybeleid. Maar bijvoorbeeld ook over de cookies die u plaatst. En in sommige gevallen moet u daar zelfs eerst toestemming voor vragen. Als u persoonsgegevens verwerkt dan moet u melding doen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens. 

Voor rechtshulp bij schending en informatie privacybeleid, cooky policy en Functionaris Gegevensbescherming kunt u aanmelden bij onze privacyrecht advocaten.

Privacyrecht van A t/m Z

A B C D E F G H I J K M P R S T U V