Schade

Schade melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl
Geschillen – Schade – Klachten hier melden.
Geschillen met de verzekeraar? U kunt dit hier melden.
Direct een advocaat of mediator nodig bij schade? Meld hier uw schade.

SchadeLetselschade Overheidsaansprakelijkheid

Heeft u schade opgelopen en weigert de verzekeraar uw schade te vergoeden, dan kunt u dit hier melden. Wij nemen alle meldingen van schade aan. Heeft u aardbevingsschade, stormschade, woningschade, brandschade of andere schade opgelopen, zijn er geschillen met de verzekeraar of de verantwoordelijke partij, dan kunt u dit hier melden.

Letselschade: U heeft als slachtoffer van bijvoorbeeld ongevallen in het verkeer of op het werk, door een misdrijf of een medische misser vaak recht op een schadevergoeding voor de opgelopen letselschade. Het zijn niet alleen lichamelijke letsel dat vergoed wordt, maar ook geestelijke letsel zoals shock, trauma, nachtmerries, etc. Letselschade op het werk, in het verkeer, door een medische fout, bij mishandeling of zedendelict, door ondeugdelijk of gebrekkig product of door een andere oorzaak, kunt u hier hier melden.

U wilt niet in een lange, ingewikkelde en slepende rechtsproces belanden en daarom is het verstandig om Meld.nl in te schakelen die volledig uw belangen zal dienen en het maximale vergoeding voor u zal opeisen.

Schade van A t/m Z

A B D E G H L M N O P R S V W Z