Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht Advocaat inschakelen via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl.

Meld.nl beoordeelt welke oplossing het meest geschikte is voor uw probleem. Afhankelijk van het probleem zal de melding worden aangenomen door een advocaat, jurist, recherche-detectivebureau, (forensisch) onderzoeksbureau of een andere dienstverlener die uw probleem kan oplossen.

Het is van belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening dat de verstrekte informatie juist en betrouwbaar is. Uw aanvraag doorloopt hiervoor een screening. Screening voorkomt onduidelijkheid en stelt ons in staat om een juiste analyse van uw probleem te maken. Meld.nl kan hierna gerichter zoeken naar de juiste oplossing voor uw probleem. Afhankelijk van uw situatie kan de dienstverlener die uw melding aanneemt (preventie)adviezen geven, schadevergoeding eisen, als mediator optreden, documenten opstellen, onderzoek doen en procedures opstarten. 

Voor de (juridische) screening brengen wij voor zakelijke als particuliere klanten eenmalig €4,40 (excl. BTW) kosten in rekening. U kunt de screeningskosten veilig en eenvoudig betalen met iDEAL. Nadat wij uw persoonsgegevens en de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons het screeningsformulier per e-mail opgestuurd. Deze kunt u volledig ingevuld naar ons verzenden. 

Doe hier uw aanvraag>>>

Hulp nodig bij geschillen en conflicten met klanten, opdrachtgevers, opdrachtnemers, distributeurs en leveranciersopstellen, procedures? Een (juridische) dienstverlener kan u bijstaan in uw zaak. Laat uw melding screenen door Meld.nl.

Staat u op het punt van beëindiging van de samenwerking, is ontvlechting, begeleiding of procederen noodzakelijk, wilt u een enquêteprocedure voeren bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam over het beleid en gang van zaken in een rechtspersoon? Voor het voeren van procedures over aandelenkoopovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten, garanties, vennootschapsovereenkomsten en andere samenwerkingsovereenkomsten die behoren tot ondernemingsgeschillen kan een (juridische) dienstverlener u bijstaan in uw zaak. Laat uw melding screenen door Meld.nl.

Ondernemingsrecht van A t/m Z

A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V W Z