Transportrecht

Transportrecht advocaat melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl. 

Meld.nl beoordeelt vooraf welke oplossing het meest geschikt is voor uw probleem. Het is van belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening dat de verstrekte informatie juist en betrouwbaar is. Uw aanvraag doorloopt hiervoor een screening. Screening voorkomt onduidelijkheid en stelt ons in staat om een juiste analyse van uw probleem te maken. Meld.nl kan hierna gerichter zoeken naar de juiste ervaren dienstverlener die u kan helpen. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij u doorzetten naar de dienstverlener die (preventie)adviezen geeft, schadevergoeding eist, als mediator optreed, documenten opstelt, onderzoeken instelt of procedures opstart.  

Voor de (juridische) screening brengen wij voor zakelijke als particuliere klanten eenmalig €4,40 (excl. BTW) kosten in rekening. U kunt de screeningskosten veilig en eenvoudig betalen met iDEAL. Nadat wij uw persoonsgegevens, de beknopte beschrijving van uw probleem en de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons het screeningsformulier per e-mail opgestuurd. Deze kunt u volledig ingevuld naar ons verzenden.  

Doe hier uw aanvraag>>>

Het transportrecht omvat meerdere specialisaties zoals wegvervoerrecht, zeerecht, luchtrecht, aansprakelijkheid van logistieke dienstverlening, expeditie, opslag, contracten- en verzekeringsrecht. Voor rechtshulp hier melden.

Schade geleden te wijten aan een bedrijf die moest leveren, bent u aansprakelijk gesteld voor de schade die door u is veroorzaakt, gaat u een overeenkomst aan met een vaste transporteur en wilt u advies en bijstand in het opstellen, corrigeren, aanpassen of wijzigen van overeenkomsten, is de lading niet aan gekomen, gestolen of bedorven, komt de distributeur zijn afspraken niet na, wilt u de juridische risico’s nagaan zoals het checken van de algemene voorwaarden, wilt u procedures starten tegen een onderneming? U kunt bij onze vervoerrecht advocaten terecht voor geschillen, schade en advies. Meld kan u o.a. helpen bij:

  • Vervoerovereenkomsten
  • Algemene voorwaarden
  • Procedures, arbitrage en bindend advies
  • beslagkwesties
  • Ladingschades

Transportrecht van A t/m Z

D E G L N O P R S T V