Strafrecht

Strafrecht advocaat melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl.

Meld.nl beoordeelt welke oplossing het meest geschikte is voor uw probleem. Afhankelijk van het probleem zal de melding worden aangenomen door een advocaat, jurist, recherche-detectivebureau, (forensisch) onderzoeksbureau of een andere dienstverlener die uw probleem kan oplossen.

Het is van belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening dat de verstrekte informatie juist en betrouwbaar is. Uw aanvraag doorloopt hiervoor een screening. Screening voorkomt onduidelijkheid en stelt ons in staat om een juiste analyse van uw probleem te maken. Meld.nl kan hierna gerichter zoeken naar de juiste oplossing voor uw probleem. Afhankelijk van uw situatie kan de dienstverlener die uw melding aanneemt (preventie)adviezen geven, schadevergoeding eisen, als mediator optreden, documenten opstellen, onderzoek doen en procedures opstarten. 

Voor de (juridische) screening brengen wij voor zakelijke als particuliere klanten eenmalig €4,40 (excl. BTW) kosten in rekening. U kunt de screeningskosten veilig en eenvoudig betalen met iDEAL. Nadat wij uw persoonsgegevens en de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons het screeningsformulier per e-mail opgestuurd. Deze kunt u volledig ingevuld naar ons verzenden. 

Doe hier uw aanvraag>>>

Hulp nodig als verdachte bij diefstal, drugscriminaliteit, economisch delict, fiscale fraude, fraude, geweld, mensenhandel, moord & doodslag, terrorisme, verkeersstrafrecht, bezitten van wapens & munitie, zedenmisdrijf of andere strafbare feiten? Een (juridische) dienstverlener kan u bijstaan in uw zaak. Laat uw melding screenen door Meld.nl.

Heeft Justitie en politie u in het vizier, hebben ze plannen om u voor ’n tijdje op te sluiten en wilt u koste wat het kost u celstraf of boete voorkomen, dat uw rechten als verdachte bewaakt wordt en dat u ’n eerlijk proces tegemoet gaat, dan is het aan te raden om ’n strafrecht advocaat van Meld.nl in te schakelen voordat u in hechtenis genomen wordt. Ook als u verhoord moet worden door de Politie, dan is het raadzaam om u bij te laten staan door één van de advocaten van Meld.nl.  

Heeft u ’n dagvaarding ontvangen om ter zitting van een rechter te verschijnen; is er ’n huis doorzoeking geweest, zijn uw goederen in beslag genomen, rijbewijs ingevorderd, moet u als getuige verschijnen op de rechtbank, bij verstek veroordeeld, strafbeschikking of sepotbrief ontvangen, wil justitie de opgelegde taakstraf omzetten in celstraf, alle strafrecht zaken nemen wij aan. 

Verdacht van Productie, handel en bezit van drugs? Is de Politie en Openbaar Ministerie van plan u te vervolgen? Het is belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een strafrecht advocaat die gespecialiseerd is in drugsdelicten.

Strafrecht van A t/m Z

A B C D E F G H I J K L M O P R S T U V W X Z