Strafrecht

Strafrecht advocaat melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl.

Slachtoffer van strafbare feiten? Wij verwijzen u door naar onze advocaat slachtofferzaken. 

Strafrecht Advocaten van Meld.nl staan u bij als u verdacht wordt van de volgende feiten: diefstal, drugscriminaliteit, economisch delict, fiscale fraude, fraude, geweld, mensenhandel, moord & doodslag, terrorisme, verkeersstrafrecht, bezitten van wapens & munitie, zedenmisdrijf of andere strafbare feiten.
Verdacht van strafbare feiten? U kunt hier uw melding doen voor rechtshulp.
Verdacht van extremisme? U kunt hier melden.

Heeft Justitie en politie u in het vizier, hebben ze plannen om u voor ’n tijdje op te sluiten en wilt u koste wat het kost u celstraf of boete voorkomen, dat uw rechten als verdachte bewaakt wordt en dat u ’n eerlijk proces tegemoet gaat, dan is het aan te raden om ’n strafrecht advocaat van Meld.nl in te schakelen voordat u in hechtenis genomen word. Ook als u verhoord moet worden door de Politie, dan is het raadzaam om u bij te laten staan door één van de advocaten van Meld.nl.  

Heeft u ’n dagvaarding ontvangen om ter zitting van een rechter te verschijnen; is er ’n huis doorzoeking geweest, zijn uw goederen in beslag genomen, rijbewijs ingevorderd, moet u als getuige verschijnen op de rechtbank, bij verstek veroordeeld, strafbeschikking of sepotbrief ontvangen, wil justitie de opgelegde taakstraf omzetten in celstraf, alle strafrecht zaken nemen wij aan. 

Strafrecht van A t/m Z

A B C D E F G H I J K L M O P R S T U V W X Z